Primarul Comunei Racovita

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.
×
Acasa
Despre Noi
Informatii
Consiliul Local
Transparenta
Contact
×

Ultimile Stiri

Proiectele de hotarare pot fi propuse de consilieri sau de primar. In exercitarea atributiilor ce ii revin Consiliul Local adopta hotarari, cu votul majoritatii membrilor prezenti.

Despre

Tehnologii moderne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.


Pentru cel mai inalt nivel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit. 

Unitate, Progres,
Soliditate.

TEHNOLOGII MODERNE PENTRU CEL MAI INALT NIVEL
FAX : (0350)-425984


Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Racoviţa, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informaţii Primăria Comunei RacoviŢa

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

   
User On-Line:       Accesari: 226291      Dupa ip: 13764      Ultima acesare : 2020-10-29 15:29:29  

12 Octombrie
Postat de: racovita
Hits: 9

ANUNŢ COLECTIV I / 2020

În temeiul art.47,alin(4) din Legea nr.207/2015 privind Nou Cod de Procedură Fiscală,republicată,cu modificările și completările ulterioare,comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili:

Citeste mai mult

19 Martie
Postat de: racovita
Hits: 123

HOTARAREA NR. 1 DIN 16.03.2020

Privind stabilirea unor masuri necesare pentru prevenirea si gestionarea infecţiilor cu COVID - 19 pe teritoriul Comunei Racovita

Citeste mai mult

10 Februarie
Postat de: racovita
Hits: 181

Concurs

De recrutare pentru ocuparea funcției publice de conducere vacantă de secretar general al comunei Racovița, Județul Vâlcea.

Citeste mai mult

05 Noiembrie
Postat de: racovita
Hits: 179

Anunț public

Comuna Racovița, reprezentată prin PRIMAR, cu sediul în comuna Racovița, județul Vâlcea, anunță publicul interesat asupra organizării dezbaterii publice pentru Proiectul de Hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2020 în comuna Racovița.

Citeste mai mult

11 Octombrie
Postat de: racovita
Hits: 168

Dispoziţia nr. 194

Delimitarea și numerotarea secțiilor de votare din comuna Racovița, pentru alegerea Președintelui României.

Citeste mai mult

    © 2017 Primăria Comunei Racovita